Margaréta Motel

Címlap » Fadd » Faddi szállások » Margaréta Motel » Ismertető

Bemutatkozás

Margaréta Motel

FADD Tolna megyében található, a valamikori élő Duna mellett. Ma már tó szerű, mintegy 14 km hosszú kellemes holtág, igazi horgászparadicsom. Átlag vízmélysége kb. 1,5 m, de a harcsa búvóhelyeken az 5-6 métert is eléri.

A vadregényes, háborítatlan természet kellemes pihenést nyújt, a Duna vize vízisportokra és fürdésre is alkalmas. A holtág Dombori végénél nemzetközi evezőspálya található. Kényelmes faházak állnak vendégeink rendelkezésére, melyben található nappali, konyha, fürdőszoba, 2 háló a tetőtérben 5 fő részére. Akár a szabadban is elkészítheti ételét grill,stb. Ideális környezet a csendre, nyugalomra vágyó természetkedvelőknek, tavaszi-őszi időszakban vadászati lehetőség.

A téli sportok kedvelői szintén megtalálják szórakozásukat. Ebben az Európa hírű vízben fogta egy faddi horgász az Európa rekorder harcsát, mely mintegy 100 kg súlyú és 2,10 méter hosszúságú. Ezen kívül évente többször fognak 40-70 kg-os kapitális példányokat. A harcsán kívül természetesen fogható a Magyarországon állóvízben élő halfajok mindegyike, a horgászathoz csónakot tudunk biztosítani.
Nagyításhoz kattintson a képre!
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
 • STÍLUS
 • TELEPÜLÉS
  Fadd
 • SZÁLLÁS TIPUSA
  Apartman Motel **
 • CÍM
  7133 Fadd, Vólent-Öböl 65
 • NYITVATARTÁS
  01.01-12.31

Programok
Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu